Seurasaaren Juhlatalon ravintoloitsijoina toimivat keittiömestari Chef Rôtisseur Eeva Kuutschin ja keittiöpäällikkö Tiia Kuutschin, jotka suunnittelevat ja toteuttavat ensiluokkaiset menut kaikkiin tilaisuuksiin.

Seurasaaren Juhlatalo on tunnelmallinen juhlapaikka

Saat kauttamme tilaisuudellesi sopivan tilan, tyylikkäät koristelut ja upeat kukka-asetelmat sekä kauniin kattauksen. Järjestämme myös tarjoilu- ja muun henkilökunnan sekä laadukkaan ohjelman. Seurasaaren Juhlatalon ainutlaatuiset tilat taipuvat niin pieniin kuin suuriinkin tilaisuuksiin, intiimeistä perhejuhlista koko päivän seminaareihin illallisineen.

Käytössämme on vuonna 1890 valmistunut tunnelmallinen juhlasali sekä vuonna 1957 valmistunut ravintolatila. Istuvan lounaan tai illallisen voimme kattaa enimmillään 120 hengelle, buffetruokailu onnistuu jopa 200 hengen tilaisuuksissa. Cocktailtilaisuuteen mahtuu jopa 450 henkilöä.

Seurasaaren Juhlatalo palvelee vuoden ympäri

Tilausravintolamme toimii ympäri vuoden. Ota yhteyttä, niin suunnittelemme ikimuistoisen tilaisuuden juuri sinulle.

Saat kauttamme kaiken, minkä tarvitset onnistuneen tilaisuuden järjestämiseen: tilan, ruuat, juomat, kattauksen, koristelut ja kukka-asetelmat, tarjoilun sekä ohjelman. Panostamme tuotteissamme ja palveluissamme korkeaan laatuun ja palvelumme suunnitellaan aina mittatilaustyönä, juuri sinun tilaisuuteesi.